Skip to main content

Over ons

Assurantiekantoor Kooijmans & zn. vormt al sinds 1954 een vertrouwd adres in Schijndel en omgeving. Als familiebedrijf hechten we niet alleen veel waarde aan een deskundig en maatgericht advies, maar ook aan de menselijke kant van verzekeren. Een grote betrokkenheid bij onze klanten, verantwoordelijkheid nemen voor wat we doen en een gastvrije sfeer staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom nemen we altijd uitgebreid de tijd voor je: om kennis te maken, om ons te verdiepen in je situatie en je verzekeringen daar zo goed mogelijk op aan te laten sluiten. Op die manier kunnen we echt een meerwaarde vormen.

Assurantiekantoor Kooijmans - Over ons

Onafhankelijk & up-to-date

Bij Assurantiekantoor Kooijmans combineren we een decennialange ervaring in de verzekeringswereld met recente kennis van actuele ontwikkelingen. Wij laten ons voortdurend bijscholen en stellen hoge kwaliteitseisen op het gebied van professionaliteit, de wijze van advisering en de wijze waarop vakkennis van onze medewerkers op peil wordt gehouden. Ons kantoor is op geen enkele wijze gebonden aan financiële instellingen zoals banken of verzekeringsmaatschappijen. Wij zijn dus vrij om producten van verschillende verzekeringsmaatschappijen aan te bieden (adviesvrij). Dit garandeert dat je van ons een objectief en passend advies krijgt. Wij doen echter niet met alle verzekeraars zaken. Wil je weten met welke verzekeraars wij werken? Vraag het ons gerust, dan sturen wij je onze lijst met verzekeraars toe.

In ons kantoor aan de Van Tuijllaan in Schijndel ben je altijd welkom! Wil je meer weten over ons? Loop gerust binnen, bel ons of stuur een e-mail. De koffie staat voor je klaar!

Assurantiekantoor Kooijmans

Van Tuijllaan 3
5481 RA Schijndel
Tel: 073-5492540
E-mail: info@assurantiekantoorkooijmans.nl
KVK: 17149326
Vind ons via Google Maps

Kom gerust bij ons langs!

Even binnenlopen kan op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur.

Voor afspraken buiten kantooruren kun je ons bellen. Is er niemand op kantoor aanwezig, laat dan een bericht achter op de voicemail. Wij bellen je dan zo spoedig mogelijk terug. Mailen kan natuurlijk ook altijd.